top of page
rolig Hav

Emotionskoden

Emotionskoden er et nyt fantastisk redskab, som gør arbejdet med fastlåste følelser/traumer meget mere effektivt. Man behøver ikke at grave dybt ned i psyken, vi lader underbevidstheden vise vej. 

Har du hørt om Emotionskoden og vil gerne vide mere - eller booke en session - så læs mere her. 

  • Facebook
  • Instagram

Hvad er Emotionskoden?

Emotionskoden er en teknik til at forløse fastlåste følelser i vores krop og energisystem. Fastlåste følelser er følelser som vi ikke har været i stand til at bearbejde. Det kan være følelser af chok, sorg, jealous m.m. Når vi ikke får bearbejdet dem, sætter de sig i kroppen. Dette kan føre til et tungere sindelag, men også komme til udtryk i fysiske problemer. Disse fastlåste følelser, kan både være opstået i dit eget liv, men kan også være arvede og måske endda komme fra før fødslen.

Med emotionskoden finder vi igennem muskeltestning/kinesiologi, de fastlåste følelser og forløser dem via blide bevægelser over medianbanerne (hovedet/ryggen). Dette kan både gøres på klienten direkte, eller på terapeuten selv som stedfortræder. Det kan foregå hvor man sidder i samme rum, eller online. Det virker lige godt.

 

Hvad kan man behandle - Hjertemuren

Emotionskoden har god erfaring med behandling af adskillige udfordringer. Fra følelsesmæssigt ubehag, til svære relationer, til knæproblemer, og meget mere. En af de primære ting jeg arbejder med, er fjernelse af det man kalder 'Hjertemur'.

Hjertemuren er en blokade, som de fleste mennesker skaber sig i gennem livet. Det er en samling af fastlåste følelser som samler sig og hindrer hjertets naturlige flow af kærlighed, glæde og autentisitet. Vi laver denne mur for at beskytte os fra de skuffelser og den smerte vi har oplevet. Denne hjertemur kan man opløse igen. Dette er en af de grundlæggende processer i Emotionskoden. Det tager som regel mellem 2-3 sessioner af 30 min. Læs mere her

 

 

Behandling af dyr

Emotionskoden er velegnet til arbejdet med dyr, da man kan lave den som stedfortræderterapi. Jeg kan altså koble mig til dyrets underbevidsthed og lave teknikken på mig selv - for dyret. Det lyder usædvanligt, men det virker på forunderlig vis. Hunde, heste, katte mm. De har alle sammen følelser, der kan blive fastlåste. Og som kan forløses igen. Læs mere her.

 

 

Hvordan ser en session ud

Normalt tager en session 30 min. Her forløser vi mellem 5-10 fastlåste følelser, alt efter hvad underbevidstheden tillader. Det er den som styrer processen. Første session er 45 min. og koster 600 kr. Derefter er det 30 min. Jeg ønsker at sætte priserne, så det er noget mange har råd til. 

Vi starter med at spore os ind på problemet. Derefter tester jeg mig, ud fra et skema, frem til hvilke fastlåste følelser der ligger bag, og vi forløser dem.

Klientudtalelse

" Emotionskoden er en enorm effektiv behandlingsform. Jeg oplevede store fremskridt efter blot få behandlinger. På en hurtig og nænsom måde, fik jeg forløst en hel masse emotioner tilknyttet dybe og svære emner. Jeg synes, det er virkelig interessant, hvor meget det kan rykke, og hvor hurtigt det kan gå, når der udelukkende arbejdes på det underbevidste plan. Og selvom jeg ikke som sådant behøvede at forholde mit til følelserne for at forløse dem, kunne jeg alligevel finde sammenhæng og logik i, hvordan de var opstået, hvilket hjalp mig til en forståelse for, hvorfor jeg kæmpede med netop dette problem. Behandlingsmetoden har åbnet mine øje for, at store forandringer ikke nødvendigvis kræver lang tid og hårdt arbejde— det kan også gøres helt simpelt og enkelt."

- Ellen F, 2022

Kontakt

Ring endelig eller send mig en besked, hvis du har nogle 

spørgsmål. 

26355329

bottom of page