top of page

Hvad er muskeltestning/kinesiologi

Muskeltestning er et af de centrale redskaber i Emotionskoden. Læs her hvorfor.

Muskeltestning er en måde, hvorpå vi kan kommunikere med vores underbevidsthed. Dette kan vi fordi, at et sandt svar styrker vores energi og muskler og et falsk svar svækker os.


Den, måske, meste typiske måde at muskelteste, er ved at række armen lige frem, som på billedet ovenfor. Sig da: "Jeg hedder (dit rigtige navn)" - armen forbliver stærk og kan ikke presses ned af et mildt tryk. Sig: "Jeg hedder (noget du slet ikke hedder)" - armen bliver svag og kan trykkes ned af vores anden arm.


Når man har fået denne proces ind under huden, kan man bruge processen på at teste os frem til vores fastlåste følelser. Ved at søge 'ja-/nej'-svar på vores spørgsmål, sporer vi os ind på det helt rigtige traume og hvor det kommer fra.


Når vi har fundet frem til den fastlåste følelse kan vi forløse det med Emotionskodens medianbaneterapi.


Det handler i høj grad om at blive tryg ved processen. Jo mindre man tænker jo bedre, for det er underbevidstheden som har svarene og vi skal bare være opmærksomme og stille spørgsmålene. Derfor er det ofte terapeuten som laver testningen, da han/hun er trænet i teknikken.

23 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Commentaires


bottom of page