top of page

Hjertemuren - Emotionskoden

Hjertemuren er en af de helt centrale ting vi arbejder med i Emotionskoden, og en betydelig proces for vores personlige udvikling.


Gennem vores liv får de fleste af os MANGE fastlåste følelser. Situationer som har været svære for os at bearbejde, sætter sig i vores energifelt, og med tiden i vores krop. Det kan være voldsomme og traumatiske situationer fra vores liv, som vi stadig bærer rundt på og ofte tænker på, men det kan også være små hændelser, som vi forlængst har glemt. Måske en gyserfilm vi kom til at se lidt for tidligt, eller en konfrontation i skolegården. Disse fastlåste følelser kan dogbb også være helt ubevidste for os, og uden en årsag fra dette liv. Det kan være bl.a. generationstraumer, altså fra vores forældre eller slægtninge længere tilbage.


Ofte bruger vi ubevidst disse fastlåste følelser til at lave en mur rundt om vores hjerte. En mur som lukker hjertet ned, for at beskytte os mod svigt, nederlag, overvældelse og hvad livet ellers kan såre os med. Denne hjertemur, bliver skabt med et formål, men er ikke altid hensigtsmæssig. Konsekvensen er nemlig ofte, at vi føler os lukkede ned, har mistet kontakt til det spontane, til livsglæden, til vores autentiske Jeg.


En hjertemur kan føles på mange måder, men fælles er, at det som regel er en stor lettelse at få den forløst. Klienter fortæller at de er gladere, lettere og at energien flyder mere, på en god måde.


At få fjernet hjertemuren, er at fjerne de energimæssige årsager til en af vores store forsvar, og det er meget anbefalelsesværdigt at få den forløst.


Det er meget normalt at have mellem 20-40 fastlåste følelser i ens hjertemur. Man skal derfor forventet, at det tager mellem 2-4 sessioner at få den forløst. I nogle få tilfælde kan det tage mere.


Ofte anbefaler jeg, at der går en uge mellem sessionerne, så man kan lade sindet finde en ny balance inden vi går videre.


Jeg har efterhånden forløst en lang række hjertemure og det er altid en stor fornøjelse. Har du lyst til at arbejde med din hjertemur, eller at høre mere, så kontakt mig på:Telefon: 26355329


89 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page