top of page

Polaritets - Integration

Opdateret: 4. jul. 2023

Polaritets-Integration betegner en række banebrydende teknikker indenfor integration af det ubevidste. Læs mere her!

Polaritets-integrationsteknikkerne er de, måske, mest interessant teknikker, jeg er stødt på. De er simple, blide og så integrerer vores ubevidste materiale mere end nogen andre teknik jeg kender.


Metoden blev opdaget af serberen Zivorad Slavinski, i 1999. Han arbejdede med terapi og integration af psyken, og en dag, hvor han så to mænd fjerne en trærod, gik noget op for ham. Hvis de bare skulle hive roden op, ville det være næsten umuligt. I stedet pressede de den fra side til side. På den måde løsnedes den og var til sidst mulig at hive op. Det handlede om at svinge fra den ene pol til den anden.


Polariteter


Deep Peat arbejder med at integrere polariteter. Vi lever i et dualistisk univers bygget op af lys/mørke, nat/dag, stor/lille, sulten/mæt, kaos/ord, had/kærlig, og et utal flere. Den ene ville ikke kunne være opretholdes uden den anden.


Disse polariteter er også inden i os. Nogle af dem har vi et balanceret forhold til, men nogle polariteter kan være i ubalance.


Måske svinger vi meget mellem at føle succes, og derefter føle fiasko og at vi ikke dur til noget. Måske har vi en ubalance i at føle glæde og sorg, eller aktivitet og passivitet.


Når vi har en ubalance, har vi en tendens til enten at svinge meget mellem to modsætninger, eller at se meget sort hvidt på følelserne/karaktertrækkende. Det kan være, at vi ser os selv som dygtige og ikke kan fordrage folk som laver fejl. Eller ser os selv som nede på jorden og ikke kan fordrage folk som praler og taler sig selv op. Men vi er det hele, og for at blive netop HELE, bliver vi nødt til at få integreret vores modsætninger.


Poler i konflikt


Det som skaber ubalancen er 'charge', altså spænding. Denne spænding er dannet af erfaringer, konflikter og identifikationer vi ligger på de forskellige poler. Måske lærer vi gennem livet, at det er forkert at føre sig frem. Derfor skubber vi den pol væk fra os og tillægger den negativ værdi. Det bliver kastet væk, først ned i det ubevidste og derefter igennem projektion over på andre. Den modsatte pol, ydmyghed, glædes vi selv over at besidde. Den negative pol forsvinder ned i det Jung kaldte skyggen. Den andre bliver en del af vores persona.


Integrationen


Deep Peat finder og forløser spændingen, så polariteterne kan integrere sig til deres naturlige enhed. På den måde får vi integreret en del af vores person vi havde fraspaltet, og bliver mere os selv - måske endda mere os Selv (sjæl).Igennem en verbalisering/associationsproces finder vi polariteterne,


og forløser den gennem en proces, hvor vi bevidstgør vores fordomme, negative tanker om polarne. Vi bevidstgør gennem simpel akupressur og verbalisering, indtil at spændingen er forløst.


Flere teknikker


Jeg er uddannet i flere forskellige teknikker indenfor Deep Peat, og jeg variere efter hvad der er mest brugbart til netop den polaritetskonflikt og person vi arbejde med.


Vil du gerne have integreret din mest fundamentale polaritet, så er Deep Peat metoden bedst. En session tager ca. 1 time.


Vil du gerne have forløst polariteter i konkrete situationer, relationer, følelsestilstande er DeepPeat4 god. Den er samtidig meget hurtig. Her ser man et billede indvendigt af en negativ situation og ens ønskesituation, og veksler mellem den ene og den anden, og forløser i den proces den spænding der måtte være.


Satori protocol er hvis du har et specifik polaritetspar du allerede i forvejen ved at du vil arbejde med.Godt at vide


Sessionerne tager ca. 1 time. Man skal regne med at vi kan forløse 1 polaritetskonflikt pr. gang. Nogle større konflikter tager to gange.


Du er meget velkommen til at ringe eller skrive til mig for at høre mere. Det kan gøres på tlf. 26 35 53 29


Ønsker du at bestille en session kan det gøres her:

45 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page